Ervaringen

Ik ben een zeer sensitief mens en reageer snel en intens op een fysieke behandeling. Gewone fysiotherapie gaat voor mij al snel te diep en daarom past osteopathie zo goed bij mij. Mira luistert goed naar je verhaal en past daar de behandeling op aan. Qua intensiteit maar ook qua frequentie. Ze gaat daarbij uit van zelfherstellend vermogen van het lijf. Ze past dus precies bij mij!

– Anna –

 

 

Ik kwam met enige regelmaat voor mijn onderrug bij de chiropractor, maar wilde gezien de frequentie mijn klachten liever laten behandelen door een osteopaat. Na enig zoekwerk kwam ik bij Mira terecht. Prima behandeling! Zij gaat systematisch te werk en heeft mij op een vakkundige manier snel van mijn klachten afgeholpen. Mira is toegankelijk, plezierig in de omgang en erg betrokken bij de patiënt. Toen ik een keer erg veel last had, heeft zij nog dezelfde dag tijd vrijgemaakt.

– Hans –

 

 

Mira is een hele vriendelijke, positieve en empathische behandelaar waar een fijne sfeer hangt. Elke keer wordt je vanzelf weer ontspannen, zodra je binnen stapt en neemt zij goed de tijd voor je. Maar Mira is voor mij vooral ook een hele kundige, ervaren en goed geschoolde osteopaat, die de fijne kneepjes van het vak beheerst. Osteopathie ervaar ik als een relatief pijnvrije en effectieve behandeling waarbij zij ook naar het hele lichaam kijkt en niet alleen de klacht zelf. Nu na meerdere behandelingen heeft zij mijn rug en nek stabiel en pijnvrij gekregen en dat terwijl ik al een leven lang kamp met rugklachten. Ik kan Mira zeer aanbevelen als behandelaar bij rugklachten, je bent bij haar in zeer goede en kundige handen.

– Nienke –

 

 

De juiste behandelmethode en behandelaar vinden die bij je past en succes heeft is best lastig. Eenmaal gevonden, hoop je op een levenslange connectie. Mira Schumacher is voor mij al jaren die behandelaar, professioneel, zéér kundig en passie voor haar vak. Met één behandeling verdwijnen de problemen als sneeuw onder de zon. Een absolute topper.

– Frank –

 

 

3 jaar geleden ben ik gestart met de behandelingen bij Mira toen ik niet langer dan 30 minuten pijnvrij kon auto rijden. Ik bleek een lichte vorm van scoliose te hebben. Tijdens de behandeling wordt je meegenomen in welke stappen Mira zet en is er ruimte voor vragen en gezellige gespreken. Al na 3 behandelingen was ik pijnvrij. Sindsdien kom ik 2 a 3 keer per jaar langs om te zorgen dat ik zonder problemen kan autorijden.

– Arjan –

 

 

Ik ben met onze dochter bij Mira geweest toen zij 3 maanden oud was. Zij spuugde veel en was erg onrustig en huilde veel. Tijdens de behandeling bij Mira was zij heel rustig en leek ervan te genieten. Al na de eerste behandeling zat zij rustig in de Maxi-Cosi, waar zij eerste helemaal niet in wilde zitten. Na 3 behandelingen was onze dochter een heel tevreden kindje, dat veel minder spuugde en minder huilde.

– Amanda –

 

  

Mijn ervaring met Osteopaat Mira Schumacher is nu zo’n 2 jaar. Ik voel me erg geholpen met haar regelmatige osteopathie behandelingen. Ik ben bekend met rug en hoofdpijn klachten. Haar behandelingen leveren mij flexibiliteit en veerkracht op. Als behandelaar vind ik haar prettig. Ze luistert goed, weet adequaat te handelen en haar behandelingen leveren mij een goed effect op.

– Bianca –

 

 

Onze zoon Luuk was sinds de geboorte veel aan het huilen en wilde niet alleen liggen. Door de zachte en rustige behandeling van Mira veranderde dit snel. Nu is hij veel vrolijker en kan hij tevreden in de box liggen. Een grote opluchting voor ons!

– Mark –

 

 

Mira is betrokken met de patiënt en neemt ook de tijd voor de patiënt. Zij verstaat haar vak. Mira helpt mij nog steeds met een terugkomende klacht i.v.m. spanning.

– Hetty –

 

 

Ik wordt nu al enige jaren behandeld door Mira en ben erg tevreden! Ik heb een scoliose en haar behandel technieken helpen mij heel erg zodat mijn rug niet vast gaat zitten. Er fijne, gezellige en goede behandelaar!

– Elise –

Osteopathie Schumacher in Houten