Over Mira

Over mijzelf - Mira Schumacher

Vertrouwen in uw therapeut is belangrijk. Wanneer u de praktijk bezoekt, ben ik er graag voor u en uw klachten. Om u voorafgaand aan onze kennismaking een beter beeld te geven, stel ik mij graag aan u voor.

 

Ik ben geboren en opgegroeid in Duitsland. Sinds 2008 ben ik woonachtig in Nederland. Toen ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut ben ik naast mijn werkzaamheden gestart met de 5-jarige opleiding osteopathie (The International Academy of Osteopathy – IAO) te Zeist.

 

Werkzaam zijn als osteopaat is voor mij een proces van levenslang leren. Door in de loop van de jaren mijn kennis te verbreden over het lichaam en gebruik te maken van verschillende behandeltechnieken blijf ik mijzelf steeds verder ontwikkelen. Elk lichaam is uniek en vereist persoonlijke aandacht.

Met veel plezier woon ik met mijn partner in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik erg graag buiten en doe ik golfsurfen, hardlopen en klimmen.

Curriculum Vitae

 

Opleidingen

2008 – 2012     Fysiotherapie (Saxion Hogeschool, Enschede)

2013 – 2014     Zwangerfit docent opleiding (YVLO, Utrecht)

2013 – 2018     Osteopathie (The International Academy of Osteopathy, Zeist/Gent BE)

2016 – 2018     Orthomanuele therapie (door Seppo Lindroos, Houten)

Cursussen

2016                Dry needling (Dry Needling Skills, Utrecht)

2019                Motivational interviewing en oplossingsgericht coachen

2019                Osteopathie bij kinderen, module 1 (Centrum voor Osteopathie, Antwerpen BE)

2019                Osteopathie bij kinderen, module 2 (Centrum voor Osteopathie, Antwerpen BE)

2019                De zwangere vrouw, de essentie (The Practice Academy, Gooik BE)

2020                 Frank de Bakker: Osteopathie bij kinderen volgens geïntegreerde technieken, module 3 (Centrum voor Osteopathie, Antwerpen BE)

2020                 Frank de Bakker: Osteopathie bij kinderen volgens geïntegreerde technieken, module 4 (Centrum voor Osteopathie, Antwerpen BE)