OSTEOPATHIE EN SPORT

Osteopathie en sport & Osteopathie bij sportblessure

Beoefent u een sport? Misschien bent u heel fanatiek, misschien iets minder. In beide gevallen is het heel vervelend om tegen lichamelijke klachten aan te lopen.

 

Tijdens het sporten wordt er veel gevraagd van uw lichaam. Bewegingen moeten optimaal uitgevoerd kunnen worden, krachten moeten kunnen worden opgevangen en u moet snel kunnen reageren op een richtingsverandering. Een bewegingsbeperking of een verstoorde aansturing van uw bewegingsapparaat kan hierbij beperkend zijn. Het lichaam moet compenseren en dat kan leiden tot overbelasting en blessures.

 

Voor de meeste klachten of blessures kunt u goed bij een fysiotherapeut terecht.
Maar wat als de klachten elke keer terug komen? Of niet over willen gaan?

 

Waarschijnlijk kan een osteopathische behandeling dan verder helpen. Mogelijk is er iets aan de hand, waardoor uw lichaam wordt belemmerd in een goed herstel. Een blokkade, spanning of verkleving in een keten kan tot gevolg hebben, dat het bewegingsapparaat niet optimaal kan functioneren. Tijdens onderzoek en behandeling werk ik met deze ketens. Hierdoor kan de functionaliteit van spieren en gewrichten herstellen en kunt u weer volop genieten van de sport.

VOOR WIE?

Maak nu een afspraak!

Baby's

Kinderen

Pubers

Zwangerschap

Sporters

Mensen met chronische pijn

Osteopathie Schumacher in Houten
Osteopathie voor baby’s

Osteopathie Schumacher bij huilbaby’s, baby’s met darmkrampen, reflux, spugen, KISS syndroom, voorkeurshouding, slaapproblemen, problemen met zuigen en slikken.

Osteopathie Schumacher in Houten
Osteopathie en zwangerschap

Osteopathie helpt het lichaam om zich tijdens de zwangerschap aan te passen aan de veranderingen tijdens de zwangerschap en ook bij zwangerschapsklachten, klachten prenataal en postnataal.

Osteopathie Schumacher in Houten